Superior

Barvno in sladko fotografiranje otrok v Sloveniji poleti 2013

Written By Unknown on Sunday, December 30, 2012 | 6:15 PM

BARVNO IN SLADKO FOTOGRAFIRANJE OTROK

poletje 2013, Slovenija

Če imate otroke tega ne boste želeli zamuditi!!!

Pridružite se nam na  Barvnem in Sladkem fotografiranje otrok v Sloveniji poleti 2013. Kot ime nakazuje bomo ustvarili barvne in sladke fotografije vaših otrok. Zveni zabavno? ne odlašajte in si rezervirajte termin za svojega otroka zdaj. Število mest omejeno.

 Plačilo/predplačilo in rezervacija spodaj ob koncu tega reklamnega bloga - izberi svojo opcijo!

Link do dogodka na Facebooku  http://www.facebook.com/events/517774588256868 

Imejte v mislih, da gre za barvno in sladko fotografiranje otrok in poskrbite, da izberete barvna oblačila (s seboj lahko prinesete tudi dodatke - bolj barvno bolj zabavno.)

Sočasno bomo na barvnem in sladkem fotografiranju sodelovali tudi z vsaj eno par trgovin oz butiki, ki bo z našo pomočjo predstavili svojo barvno in sladko kolekcijo otroških dodatkov tako, da obstaja možnost, da bo prav vaš otrok lahko sodeloval pri nastajanju njihovega kataloga. V primeru, da se nam boste pridružili pri barvnem in sladkem fotografiranju otrok in ste zainteresirani tudi za sodelovanje pri katalogu to napišite ob rezervaciji (plačilu). V primeru, da se bo trgovina odločila za sodelovanje z vami je možno, da bomo od vas potrebovali mere vašega otroka. - Pomebno je vedeti, da zgodnja rezervacija omogoča izdelavo izdelkov trgovini in tako večjo možnost sodelovanja kot če se nam odločite pridružiti v zadnjem trenutku. Trgovine želijo sodelovati z večino otrok toda potrebujejo dovolj časa za idelavo izdelkov. Sponzorje oz trgovine bomo dodajali tako, da poskrbite da večkrat preverite link na Facebooku.

Ste lastnik trgovine ali butika, imate svojo Facebook stran in želite predstaviti vaše izdelke s pomočjo fotografij in se nam pridružiti (vsaj z izdelki) pri barvnem in sladkem fotografiranju in tako predstaviti vašo naslednjo oz barvno kolekcijo? Kontaktirajte nas na brigitatalvaradophotography@gmail.com za podrobnosti.

Zakaj objava in predstavitev barvnega in sladkega fotografiranja tako zgodaj če bo fotografiranje šele poleti 2013?
1. število mest je omejeno
2. želimo nuditi plačilo v rokih
3. trgovini s katero sodelujemo (prav tako kot tudi ostalim ustvarjalcem - trgovinam, butikom, sp, ... ki se nam želijo pridružiti) želimo dati čas za idelavo njihove kolekcije in mere otrok, ki bodo prisotni.

Več informacij v prihodnje (kmalu) - točna lokacija in čas ter datum bodo znani glede na letalske karte :) Tudi moj sin Sebastian, ki bo takrat star 8 do 9 mesecev bo tam.

Cena:
120 evrov na otroka - (pripada vam DVD z slikami ) - zgodnja rezervacija do 15 Januarja vam prinese 10% popust.
200 evrov za 2 otroka (ista družina - pripada vam DVD z slikami) - zgodnja rezervacija do 15 Januarja vam prinese 10% popust.

Predplačilo (nevračljivo)  ob rezervaciji je 40 evrov/otroka oz 60 evrov za 2 otroka - ista družina. S predplačilom si zagotovite svoje mesto na barvnem in sladkem fotografiranju.


 SPONZORJI/TRGOVINE: (dodajamo)
- ŽABOLIN http://www.facebook.com/photo.php?fbid=554152091279685&set=oa.433898063348236&type=1&theater
- Poosebljene majčke http://www.facebook.com/photo.php?fbid=555698374458390&set=oa.433898063348236&type=1&theater




Zgornja fotografija ni povezana z barvnim in sladkim fotografiranjem pač pa je le skupek fotografij ustvarjenih v preteklosti.

brigitatalvaradophotography@gmail.com
http://www.facebook.com/brigitatalvaradophotography 

Plačilo/predplačilo spodaj - izberi svojo opcijo!


BARVNO IN SLADKO FOTOGRAFIRANJE OTROK


0 komentar:

Post a Comment

 
berita unik